Soossi Trio – Soossi juomapeli + Kiltit ja Tuhmat

59,90 

Soossi Trio eli Soossi juomapeli ja Kiltit sekä Tuhmat lisäosat pitää sisällään yhteensä 200 pelikorttia 6 eri teemassa. Pelit pitävät sisällään kaikki peliohjeet, joita tarvitset pelataksesi Soossia. Voit halutessasi sekoittaa kaikki kortit keskenään ja pelata trion tuotteita yhdessä tai voit valita pakoista kaikki parhaat kortit pelattavaksi. Valmistettu Suomessa. Soossi ei jätä ketään kuivaksi! HUOM! Hinta sisältää…

Kuvaus

Soossi Trio pitää sisällään jo tutuksi ja huippu suosituksi tulleen Soossi -juomapelin ja nyt samassa paketissa tulee myös juuri painosta saapuneet lisäosat Soossi – tuhmat ja Soossi – kiltit. Kaipaatko tekemistä kesäiltoihin? Onko lahjaideat lopussa tai haluatko yllättää kaverisi mitä parhaalla tuotepaketilla?

Soossi Trio pitää sisällään yhteensä 200 korttia 6 eri teemassa: tee se tai juo se, Soossi, tarinatuokio, paljastukset, kategoria, kuka todennäköisimmin, en ole koskaan ja kuka juo. Pelit pitävät sisällään kaikki peliohjeet, joita tarvitset pelataksesi Soossia. Voit halutessasi sekoittaa kaikki kortit keskenään ja pelata trion tuotteita yhdessä tai voit valita pakoista kaikki parhaat kortit pelattavaksi.

Kortit on suunniteltu niin, että niitä voi pelata yhdessä tai ihan itsenäänkin, mikään ei koskaan estä teitä soveltamasta pelejä oman maun mukaan. Sekoittakaa kortit huolellisesti, jolloin ne osuvat pelaajille sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Toimitusaika 4-10 arkipäivää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.