Miten Soossi syntyi?

Meistä jokainen on varmasti enemmän tai vähemmän viettänyt aikaa erilaisissa illanistujaisissa. Sellaisissa, jossa tunnelma on katossa jo heti alkujaan sekä sellaisissa, jossa alkuilta on hieman tahmea. Monet meistä ovat pelanneet läpi ne lukuiset juomapelit, joita löytyy puhelimiemme sovelluskaupoista. Ainakin me olemme. Halusimme luoda sellaisen pelin, joka peittoaa nämä kaikki appiversiot, et tule tarvitsemaan niitä enää. Tarkoituksena on olla aidosti läsnä, eikä puhelinta tarvitse kuin muutamiin tehtäviin.

Idea oman pelin luomiseen lähti perinteisistä illanistujaisista, jossa pelattiin kaikille jo ennalta tuttuja juomapelejä. Äkkiäkös samoja pelejä pelatessa todettiin ääneen “Tehdään itse juomapeli!” Vanhoja pelejä yhdistellen ja niihin tuopin verran uutta näkökulmaa tuoden muodostui mukaansatempaava juomapeli nimeltä Soossi.

Tärkeintä oli luoda peli, joka on käsin kosketeltavissa, mutta kuitenkin helppo kuljettaa mukana sinne, missä juhlat ovat. Idea pelistä lähti nopeasti lentoon, ja sormet sauhuten alettiin kirjata ylös mitä hauskimpia ideoita, joita pelin haluttiin sisältävän. Monista tutuista peleistä inspiroituneena peliin kasattiin ajatuksia ja ideoita, joilla saadaan yhdisteltyä niistä parhaat palat, omaa twistiä unohtamatta. Näin Soossi olikin jo kovaa vauhtia tekeillä.

Soossi on alun perin perustettu vuonna 2021 kahden opiskelijamimmin toimesta ja nyt 2024 vuodesta uusi omistajakolmikko jatkaa toimintaa, jotta te asiakkaat pääsette pelaamaan tätä Suomen mukaansa tempaavinta seurapeliä.

Aito ja alkuperäinen Soossi juomapeli sopii niin pieniin illanistujaisiin kuin isompiinkin juhliin. Peli on luotu kaikenlaisille illanviettäjille, sillä se on sovellettavissa jokaisen peliporukan tarpeisiin! Huom. Tätä peliä voi pelata myös ilman alkoholia.

Soossi tarjoaa Suomen parhaat seurapelit

Soossin tärkeimpänä tehtävänä on saada aikaan mahdollisimman paljon iloa ja naurua, sillä sehän on illanviettojen tarkoitus! Pelimme tuovat yhteen ihmisiä, viihdyttävät sekä parhaimmassa tapauksessa poistavat estoja. Jännitystä ja yllätyksiä on siis varmasti luvassa!

Soossi ei jätä kenenkään suuta kuivaksi eikä juhlista puutu menoa ja melskettä pelejämme pelatessa. Soossi juomapelin rinnalta löytyy myös lisäosat – Kiltit ja Tuhmat, jotka tuovat peliin lisää tehtäviä ja haastetta Tee se tai juo se, Soossi ja Paljastukset teemoineen.

Soossi tuoteperhe