Ennen kuin vedetään Soossia

Meistä jokainen on varmasti enemmän tai vähemmän viettänyt aikaa erilaisissa illanistujaisissa. Sellaisissa, jossa tunnelma on katossa jo heti alkujaan sekä sellaisissa, jossa alkuilta on hieman tahmea. Monet meistä ovat pelanneet läpi ne lukuiset juomapelit, joita löytyy puhelimiemme sovelluskaupoista. Ainakin me olemme. Halusimme luoda sellaisen pelin, joka peittoaa nämä kaikki appiversiot, et tule tarvitsemaan niitä enää. Tarkoituksena on olla aidosti läsnä, eikä puhelinta tarvitse kuin muutamiin tehtäviin.  

Miten Soossi syntyi?

Soossin takana seisoo kaksi menevää opiskelijamimmiä, joille erilaiset juomapelit ovat tulleet liiankin tutuiksi. Idea oman pelin luomiseen lähti perinteisistä illanistujaisista, jossa pelattiin kaikille jo ennalta tuttuja juomapelejä. Äkkiäkös samoja pelejä pelatessa tokaisimme yhteen ääneen “Tehdään itse juomapeli!” Vanhoja pelejä yhdistellen ja niihin tuopin verran uutta näkökulmaa tuoden muodostui mukaansatempaava Soossi.  

Tärkeintä meille oli luoda peli, joka on käsin kosketeltavissa, mutta kuitenkin helppo kuljettaa mukana sinne, missä juhlat ovat. Idea omasta pelistä lähti nopeasti juoksuun, ja sormet sauhuten kirjoitimme ylös mitä hauskimpia ideoita, joita halusimme pelimme sisältävän. Monista tutuista peleistä inspiroituneena keräsimme kasaan ajatuksia ja ideoita, joilla saamme yhdisteltyä niistä parhaat palat, omaa twistiämme unohtamatta. Näin Soossi olikin jo kovaa vauhtia tekeillä. 

Soossi teemat

Soossi

Soossi on vuoden mukaansatempaavin juomapeli, joka sopii niin pieniin illanistujaisiin kuin isompiinkin juhliin. Peli on luotu kaikenlaisille illanviettäjille, sillä se on sovellettavissa jokaisen peliporukan tarpeisiin! Huom. Tätä peliä voi pelata myös ilman alkoholia.

Pelissä on seitsemän erilaista teemaa, jotka ovat:

  • soossi
  • kuka juo
  • kuka todennäköisimmin
  • kategoria
  • tee se tai juo se
  • en ole koskaan
  • tarinatuokio

Teemojen avulla pelaajat kuulevat toisistaan asioita, joita eivät olisi arvanneet. Peliin ei tarvita muuta kuin avoin mieli ja hieman heittäytymiskykyä. Lupaamme pelihetkiinne hauskuutta, hulluttelua ja salaisuuksien paljastumisia.

Pelissä on mukana myös pelikirja, joka sisältää ohjeiden lisäksi 100 erilaista “kuka todennäköisimmin…” kysymystä ja 100 “en ole koskaan…” lausetta. Jos joku teema ei miellytä, voi pakasta poistaa sellaiset kortit.

Soossin tärkeimpänä tehtävänä on saada aikaan mahdollisimman paljon iloa ja naurua, sillä sehän on illanviettojen tarkoitus! Peli tuo yhteen ihmisiä, avaa erilaisia keskusteluja, viihdyttää sekä parhaimmassa tapauksessa poistaa estoja. Jännitystä ja yllätyksiä on siis varmasti luvassa! Soossi ei varmasti jätä kenenkään suuta kuivaksi eikä juhlista puutu menoa ja melskettä peliä pelatessa.

Tilaa nyt!