Palautus

Palautusoikeus

Ikävää, jos tilaamasi tuote ei vastannutkaan toiveitasi. Sinulla on 30 päivän palautusoikeus ostamallesi tuotteelle siitä päivästä, kun tavara on vastaanotettu. Muistathan, että tuote on palautuskelpoinen vain, mikäli tuote on avaamaton/käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja vahingoittumaton. Palautusoikeus raukeaa, mikäli tuotetta on käytetty. Palautukset hoidetaan nettisivuilla soossi.fi lähetettävän palautuslomakkeen kautta. Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme kaikki sinulta saamamme suoritukset viivytyksettä heti palautuksen saavuttua tai asiakkaan osoittaessa tavaran palautuksen. Joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautusilmoituksen vastaanottamisesta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Etämyynnistä ja siihen liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista säädetään kuluttajansuojalaissa. Laki etämyynnistä koskee kulutushyödykkeiden tarjontaa, myyntiä ja muuta markkinointia elinkeinonharjoittajilta kuluttajille. Yleinen peruuttamisaika on 14 päivää palautusilmoituksesta asiakkaalla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote ja tuotteen palautumisesta kauppiaalla on 14 päivää aika palauttaa maksu. 

Tuotteen palautus

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, on siitä aina ilmoitettava elinkeinonharjoittajalle (pelkkä noutamatta jättäminen tai palauttaminen ei riitä). Voit täyttää peruuttamislomakkeen ja toimittaa sen taikka muun yksiselitteisin ilmoituksen myös sähköisesti verkkosivustollamme soossi.fi. Jos käytätte tätä vaihtoehtoa, ilmoitamme teille viipymättä pysyvällä tavalla (sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Ilmoitus palauttamisesta on tehtävä 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta ja palautusoikeus on 30 päivää siitä, kun tavara on vastaanotettu. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin. Emme elinkeinonharjoittajina vastaa palautuksesta koituvista välittömistä kuluista. Palautuslomakkeen löydät tältä sivulta. Voitte täyttää palautuslomakkeen ja lähettää sen tai toimittaa muun yksiselitteisen ilmoituksen tuotteen palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@soossi.fi.

Yritystiedot:

Y-tunnus: 3339289-9.

Kuntokatu 3 C 2.

33520 TamperePALAUTUSLOMAKE

Lähettäkää palautuslomake alla mainituilla tiedoilla ja käsittelemme sen pikimmiten. Suoritus palautetaan tilillenne, kun tuote on vastaanotettu. Muistathan, että tuote on palautuskelpoinen vain, mikäli tuote on avaamaton/käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja vahingoittumaton.

Etu- ja sukunimesi
Löydät tilausnumeron tilausvahvistuksesta!


Palautuslomake (sähköposti)

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain, jos haluatte peruuttaa sopimuksen. 

Lähettäkää palautuslomake alla mainituilla tiedoilla osoitteeseen info@soossi.fi (aiheena “Tuotteen palautus”) ja käsittelemme sen pikimmiten. Suoritus palautetaan tilillenne, kun tuote on vastaanotettu. 

Vastaanottajan (elinkeinonharjoittaja) nimi: Hurmos team osk.

Vastaanottajan osoite: Kuntokatu 3 C 2.

Vastaanottajan sähköposti: info@soossi.fi

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista: 

Tilauksen vastaanottopäivä: 

Tilausnumero:

Oma nimesi: 

Osoitteesi: 

Palautuksen syy: