Soossi juomapeli

29,90 

Soossi on Suomen mukaansatempaavin juomapeli, joka tuo illanviettoihin mukaan toimintaa, hauskuutta, hulluttelua ja syvällisiä keskusteluja. Peli takaa paljon naurua ja salaisuuksien paljastumisia. Peli sisältää 100 korttia, seitsemän eri teemaa sekä ohjekirjan. Valmistettu Suomessa. Soossi ei jätä ketään kuivaksi! HUOM! Hinta sisältää toimituskulut. Toimitusaika 4-7 arkipäivää.

Varastossa

Kuvaus

Soossi on Suomen mukaansatempaavin juomapeli, joka sopii niin pieniin illanistujaisiin kuin isompiinkin juhliin. Peli on luotu kaikenlaisille illanviettäjille, sillä se on sovellettavissa jokaisen peliporukan tarpeisiin! Huom. Tätä peliä voi pelata myös ilman alkoholia.

Pelissä on seitsemän erilaista teemaa, jotka ovat: soossi, kuka juo, kuka todennäköisimmin, kategoria, tee se tai juo se, en ole koskaan & tarinatuokio. Teemojen avulla pelaajat kuulevat toisistaan asioita, joita eivät olisi arvanneet. Peliin ei tarvita muuta kuin avoin mieli ja hieman heittäytymiskykyä. Lupaamme pelihetkiinne hauskuutta, hulluttelua ja salaisuuksien paljastumisia. Pelissä on mukana myös pelikirja, joka sisältää ohjeiden lisäksi 100 erilaista “kuka todennäköisimmin…” kysymystä ja 100 “en ole koskaan…” lausetta. Jos joku teema ei miellytä, voi pakasta poistaa sellaiset kortit.

 

Haluamme muistuttaa, että liiallisella alkoholin kulutuksella on riskinsä. Jos tätä peliä pelataan alkoholijuomilla, niin sinun tulee tunnistaa omat rajasi sekä tiedostaa, milloin vaihtaa alkoholi veteen. Kuka tahansa pelaaja saa jättäytyä syrjään tai lopettaa pelin halutessaan, missä vaiheessa tahansa. Emme missään tapauksessa suosittele liiallista alkoholin käyttöä.

Soossin tärkeimpänä tehtävänä on saada aikaan mahdollisimman paljon iloa ja naurua, sillä sehän on illanviettojen tarkoitus! Peli tuo yhteen ihmisiä, avaa erilaisia keskusteluja, viihdyttää sekä parhaimmassa tapauksessa poistaa estoja. Jännitystä ja yllätyksiä on siis varmasti luvassa! Olemme ylpeitä siitä, että tuoteemme on valmistettu Suomessa. Valmistaja: Datamate Oy.

Soossi ei varmasti jätä kenenkään suuta kuivaksi eikä juhlista puutu menoa ja melskettä peliä pelatessa. Nyt vedetään soossia!

HUOM! Toimitus sisältyy aina hintaan. Peli toimitetaan suoraan postilaatikkoosi 4-10 arkipäivässä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 13 × 2,7 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.