Soossi X NRJ – Vastaus tai rangaistus

16,90 

Soossi X NRJ tarjoaa vuoden energisimmän seurapelin. Pakassa on yksi teema: “Vastaus tai rangaistus”. Teeman tarkoituksena on vastata NRJ-aiheisiin viihdekysymyksiin, jotka testaavat tietämystäsi NRJ:stä sekä viihdekulttuurista. Väärästä vastauksesta seuraa hauska, matalan kynnyksen rangaistus.  Korttipakassa on 45 korttia, jotka sisältävät arvoituksen sekä rangaistuksen. Niiden lisäksi pelissä on mukana 5 jokerikorttia ja ohjekortit, joista löydät kaiken pelaamiseen tarvittavan tiedon. Pelin voi halutessaan muuttaa myös juomapeliksi!

Valmistettu Suomessa. Soossi ei jätä ketään kuivaksi!

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut. Toimitusaika 4-7 arkipäivää.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Soossi X NRJ – Vastaus tai rangaistus on yhteistyössä toteutettu seurapeli, joka sopii kaikille viihteestä innostuville sekä meininkiä ja energiaa kaipaaville. Peli sisältää 45 “VASTAUS TAI RANGAISTUS” -korttia. Jokaisesta kortista löytyy jokin NRJ aiheinen arvoitus, johon pelaajan tulee vastata oikein. Rangaistuksena väärästä vastauksesta, tulee pelaajan suorittaa kortissa oleva tehtävä. Oikeat vastaukset löytyvät korttien alareunasta. Mikäli peliä haluaa pelata juomapelinä, voi tehtävien sijasta ottaa väärää vastausta vastaan 3 huikkaa. 

Vastapelaajasi tai vastustajajoukkue nostaa sinulle kortin, lukee sen ääneen ja kysyy sinulta kortista löytyvän arvoituksen. Mikäli kortin saanut pelaaja ei tiedä arvoitukseen oikeaa vastausta, lukee kortin nostanut pelaaja kortista löytyvän rangaistuksen hänelle suoritettavaksi.  

Peliä voidaan pelata pareittain, joukkueina tai porukalla. Pääasia on se, että pelaaja kenelle kortti kuuluu ei itse näe korttia, vaan jonkun toisen tulee lukea kortti pelaajalle. Kaksin pelissä voitte suorittaa kortteja vuorotellen niin, että luette aina vastapuolelle heille kuuluvan kortin. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.