Ale!

Soossi Kombo

44,90 

Kiekkohuuma käy kuumana eikä Soossi jätä ketään kylmäksi. Soossi tarjoaa sadalle ensimmäiselle tilaajalle Soossi Kombon eli Soossi juomapelin ja Soossi Hoki seurapelin yhteishintaan 44,90 €.

Soossi juomapeli sisältää 100 korttia jaoteltuina seitsemään eri teemaan ja pelikirjan ja Soossi Hoki edeltäjänsä mukaan 100 korttia jaoteltuina viiteen eri teemaan sekä pelikirjan. Lue lisää alta.

Tilaa nyt Suomen parhaat seurapelit koko kesäksi kaveriporukan iloksi ja erotu eduksesi!

Varastossa

Kuvaus

Tilaa nyt kombona Soossi juomapeli ja Soossi Hoki!

Soossi on Suomen mukaansatempaavin juomapeli, joka tuo illanviettoihin mukaan toimintaa, hauskuutta, hulluttelua ja syvällisiä keskusteluja. Peli takaa paljon naurua ja salaisuuksien paljastumisia. Peli sisältää 100 korttia, seitsemän eri teemaa: soossi, kuka juo, kuka todennäköisimmin, kategoria, tee se tai juo se, en ole koskaan & tarinatuokio sekä ohjekirjan.

Soossi Hoki on Suomen ensimmäinen jääkiekkoaiheinen seurapeli, jonka tarkoituksena on tuoda peli-iltoihin mukaan mm. aktiviteettiä, ilonpitoa, itsensä sekä muiden haastamista ja ennen kaikkea paljon huumoria ja naurua! Soossi Hoki on saatavilla vain rajoitetun ajan. Peli sisältää 100 korttia, viisi eri teemaa: soossi, kuka juo, kuka todennäköisimmin, kategoria, tee se tai juo se, en ole koskaan & tarinatuokio sekä ohjekirjan. Molemmat pelit on valmistettu Suomessa.

Soossi ei takuulla jätä ketään kylmäksi, saatikka janoiseksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.