Soossi Hoki

28,90 

Soossi Hoki on mukaansatempaava jääkiekkoaiheinen seurapeli, jonka tarkoituksena on tuoda peli-iltoihin mukaan mm: toimintaa, hulluttelua, itsensä sekä muiden haastamista ja ennen kaikkea paljon naurua! Peli ei takuulla jätä ketään kylmäksi, saatikka janoiseksi.Peli sisältää 100 korttia, viisi eri teemaa sekä ohjekirjan. Valmistettu Suomessa. Soossi ei jätä ketään kuivaksi!

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Olit sitten jääkiekon satunnaisseuraaja tai kanavapaketit omaava penkkiurheilun ammattilainen, ei Soossi Hoki jätä ketään katsomossa kylmäksi. Matsin eteneminen edistää peliä, Soossi Hoki puolestaan huolehtii kehosi nesteytyksestä. Soossista tutut korttiteemat Tee se tai juo se, Kategoria ja Soossi tekevät paluun ajankohtaisilla ja lajiin sopivilla kysymyksillä ja haasteilla. 


Soossi Hoki on mukaansatempaava jääkiekkoaiheinen seurapeli, jonka tarkoituksena on tuoda peli-iltoihin mukaan mm: toimintaa, hulluttelua, itsensä sekä muiden haastamista ja ennen kaikkea paljon naurua! Peli ei takuulla jätä ketään kylmäksi, saatikka janoiseksi. Soossi Hoki sisältää 100 korttia, jotka on jaoteltu viiteen eri teemaan: Tee se tai juo se, Kategoria, Juo, jos…, Soossi ja Kumpi mieluummin sekä pelikirjan, josta tulet löytämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Soossi Hokin pelaamista varten.

Sekoittakaa kortit huolellisesti, jotta kortit osuvat pelaajille sattumanvaraisessa järjestyksessä. Peli on tarkoitettu pelattavaksi samalla kun kisakatsomot käyvät kuumina lätkäpeliä katsoessa, mutta mikään ei estä teitä soveltamasta peliä muihin tarkoituksiin. Taas vedetään soossia, kun Soossi goes Hoki!

Varoitus: Soossikatsomon jälkeen et välttämättä halua enää lähteä hallille!

Lisätiedot

Paino0,2 kg
Mitat10 × 13 × 2,7 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.