Soossi Duo – Kiltit ja Tuhmat

30,90 

Soossi Duo – Kiltit ja tuhmat nyt samassa paketissa! Molemmissa pakoissa on kolme eri teemaa: Tee se tai juo se, Soossi ja Paljastukset. Kumpikin lisäosa sisältää 50 pelikorttia sekä viisi korttia, joista löytyvät peliohjeet. Saat siis yhteensä 100 uutta pelikorttia! Voit valita pakoista parhaat kortit tai sekoittaa kaikki yhteen. Valmistettu Suomessa. Soossi ei jätä ketään…

Kuvaus

Soossi Duo – Kiltit ja Tuhmat paketista löydät kaiken, mitä tarvitset järjestääksesi mieleenpainuvimmat illanistujaiset, kaipaa porukkasi sitten enemmän tai vähemmän heittäytymistä vaativia tehtäviä.

Molemmissa pakoissa on kolme eri teemaa: Tee se tai juo se, Soossi ja Paljastukset. Kumpikin lisäosa sisältää 50 pelikorttia sekä viisi korttia, joista löytyvät peliohjeet. Saat siis yhteensä 100 uutta pelikorttia! Voit valita pakoista parhaat kortit tai sekoittaa kaikki yhteen.

Kortit on suunniteltu pelattavaksi Soossi juomapelin kanssa yhdessä, mutta mikään ei estä teitä soveltamasta peliä tai pelaamasta pelkkiä lisäosia. Sekoittakaa kortit huolellisesti, jolloin ne osuvat pelaajille sattumanvaraisessa järjestyksessä.

HUOM! Toimitus sisältyy aina hintaan. Peli saapuu suoraan postilaatikkoosi 4-10 arkipäivässä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.