Soossi Hoki on mukaansatempaava jääkiekkoaiheinen seurapeli, jonka tarkoituksena on tuoda peli-iltoihin mukaan mm: toimintaa, hulluttelua, itsensä sekä muiden haastamista ja ennen kaikkea paljon naurua! Peli ei takuulla jätä ketään kylmäksi, saatikka janoiseksi.  

Soossi Hoki sisältää 100 korttia, jotka on jaoteltu viiteen eri teemaan: Tee se tai juo se, Kategoria, Juo, jos…, Soossi ja Kumpi mieluummin sekä pelikirjan, josta tulet löytämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Soossi Hokin pelaamista varten. 

Peli on tarkoitettu pelattavaksi samalla kun kisakatsomot käyvät kuumina lätkäpeliä katsoessa, mutta mikään ei estä teitä soveltamasta peliä muihin tarkoituksiin! Soossi Hoki on valmistettu Suomessa.  

JUO, JOS…

Juo, jos… -kortit ovat tehty hellittämään janoa, sillä ne kertovat erilaisia juomasääntöjä erilaisiin tilanteisiin pelin aikana. Juo, jos… -kortteja on pakassa 20 erilaista. Jokaisessa lukee juo jos-/kun-/aina kun -tehtävä. Osa korteista, kuten “Juo kun, kannustamasi joukkue häviää aloituksen” on tarkoitus jättää sivuun loppupelin ajaksi. Voitte itse päättää huikkien määrän. Kannattaa olla tarkkana, kun korttien kertomat tilanteet osuvat päälle. Jos pelaaja missaa oman korttinsa ja muut huomaavat sen, saa hänelle antaa rangaistuksen, jonka itse päätätte.

SOOSSI

Soossi-kortit on luotu rakkaudesta lajiin. Soossi-korttien tarkoitus on luoda peliin lisää hauskanpitoa sekä irroittelua. Pakassa on 25 erilaista Soossi-korttia, joilla jokaisella on oma tarkoituksensa sekä tehtävänsä pelin kulkuun. Kortit sisältävät erilaisia tehtäviä, sääntöjä sekä hauskoja käänteentekijöitä. Soossi-kortit ovat punaisia ja jokaisessa kortissa lukee oma selityksensä sen käyttöä varten. Soossi-kortit ovat voimassa aina seuraavaan punaiseen Soossi-korttiin asti.

TEE SE TAI JUO SE

Ottaakko soossia vai heittäytyäkkö mitä hauskempien tehtävien pariin? Tee se tai juo se –teeman kortit tuovat peliin mukaan aktiviteettia. Jos et kuitenkaan ole sillä tuulella, niin voit myös skipata tehtävän juomalla 3 huikkaa. Pakasta löytyy 25 erilaista Tee se tai juo se –korttia. Tämä teema voi vaatia vähän pokkaa, heittäytymiskykyä sekä rohkeutta. Osa on yhdessä toisten pelaajien kanssa suoritettavia, joten muista varmistaa myös muiden pelaajien suostumus ennen kuin suoritat tehtävän. Kortit voivat sisältää nuolia, jotka kertovat kummalla puolella olevan pelaajan kanssa tehtävä on suoritettava.  

KUMPI MIELUUMMIN

Kumpi mieluummin -teema on yksinkertainen – juuri niin kuin stereotyyppinen jääkiekkoilijakin. Teeman tarkoituksena on laittaa pelaajat ajattelemaan ja tekemään päätöksiä kahden eri vaihtoehdon välillä. Pakassa on 20 erilaista “kumpi mieluummin” -korttia. Kortin nostanut pelaaja lukee ääneen kortissa olevan sanaparin. Jokainen pelaaja valitsee mieluisimman vaihtoehdon: peukku ylös – 1. vaihtoehto tai peukku alas – 2. vaihtoehto. Vähemmän ääniä saaneen vaihtoehdon valinneet pelaajat ottavat huikan.

KATEGORIA

Kategoria-kortit testaavat jääkiekkotietämystä ja ne pelataan seuraavasti: Kortin nostanut pelaaja aloittaa kierroksen päättämällä kategoriaan sopivan sanan ja sen jälkeen jokainen pelaaja vuorollaan sanoo jonkin sanan, joka sopii myös kyseiseen kategoriaan. Kierros pelataan kulkemalla myötäpäivään. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta voikin olla yllättävän vaikeaa paineen alla. Kierrosta jatketaan niin kauan, kunnes joku pelaajista ei enää keksi uutta sanaa. Häviäjä juo. Katetegoria-kortteja on pakassa 10 ja jokaisessa kortissa on valmiiksi annettu kategoria.